En İyi 5 Bedava Kripto Para Kazanma Uygulaması

En İyi 5 Bedava Kripto Para Kazanma Uygulaması

Blockchain üzerine inşa edilmiş mobil uygulamalar, bazı basit görevleri yerine getirerek bedava kripto para kazanmanın yollarını sunuyor.

Bu uygulamaların çoğu, geleneksel (Web2) uygulamalarla aynı işlevleri yerine getiriyor olsa da kullanıcılar, bunlarla etkileşime geçtikleri veya arka planda çalıştırdıkları için de kripto para kazanabiliyorlar.

Aşağıda kripto para kazanmak için faydalanabileceğiniz en iyi uygulamalardan bazılarına odaklanacağız. Bu uygulamaların tümünün kullanımı ücretsizdir. Ayrıca kullanıcıların herhangi bir özel donanım veya beceriye ihtiyaç duymadan sadece bir akıllı telefon ve internet bağlantısına sahip olması yeterli olacaktır. Hazırsanız başlayalım.

Bedava Kripto Para Kazandıran Uygulamalar

Nodle

Nodle, kullanıcılara Bluetooth cihazları için bağlantı sağlamaya yardımcı olan bir programı telefonlarında çalıştırmaları karşılığında NODL tokenleri veren bir mobil uygulamadır.

Sistem şöyle çalışıyor: Uygulamayı çalıştıran telefonlar, verileri Bluetooth ağları üzerinden aktarmak için az miktarda işlem gücü ayırıyor. Bu işlem gücü, Bluetooth cihazlarının kullanıcılarına bilgi aktarmasını ve diğer Bluetooth kullanıcıları/cihazlarıyla iletişim kurmasını sağlıyor.

NODL tokenleri kazanmaya başlamak için yapmanız gereken tek şey uygulamayı indirmek ve konum paylaşımını etkinleştirmek. Ardından telefonunuz Nodle’ın merkezi olmayan Bluetooth ağına katılacak. iPhone’da Nodle için uygulamanın konum paylaşımını ‘her zaman açık’ olarak ayarlamanızı öneririz. Bunu yaptığınız takdirde arka planda ödüller kazanmaya devam edersiniz.

Uygulama ne kadar uzun süre çevrimiçi kalırsa ve ne kadar çok veri aktarımına yardımcı olursa, o kadar çok ödül kazanırsınız. Ayrıca biriken NODL’nizi otomatik olarak depolayan bir cüzdan da sağlar.

Uygulama ile ne kadar NODL kazanabileceğinize dair herhangi bir sınırlama bulunmuyor. İstediğiniz zaman ve istediğiniz kadar çalıştırabilirsiniz. Yani bir internet bağlantısına bağlı olduğunuz sürece token kazanmaya devam edeceksiniz. Veri tasarrufu yapmak için uygulamayı yalnızca WiFi kullanacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Zira mobil (hücresel) ağ ile harcadığınız veri, kazancınızı gölgede bırakacak faturalara sebep olabilir.

NODL, aşağıdaki borsalar aracılığıyla itibari para veya diğer kripto para birimlerine dönüştürülebilir:

  • BitMart
  • Gate.io
  • HTX
  • Kraken
  • MEXC

Nodle uygulamasını Android için buradan, iOS için buradan indirebilirsiniz.

MetaBlox

Bu mobil uygulama, bir katılımcı MetaBlox OpenRoaming etkin noktasına WiFi ile bağlandığınızda size ödüller veriyor.

Uygulamayı kurduktan sonra kazanmaya başlamak için, kullanıcıların uygulamadan özel bir Merkezi Olmayan Kimlik (veya DID) web kimlik bilgisi indirmesi gerekiyor.

Sonrasında ödüller kazanmak, WiFi haritasında bir etkin nokta bulmak, o konuma gitmek (telefonunuzun otomatik olarak bağlanacağı yer) ve ‘Giriş Yap‘ ifadesine dokunmak kadar kolay olacak.

Bu işlemler, kullanıcılara MetaBlox tokenleri için stake edilebilecek mPoints kazandırıyor. OpenRoaming sayesinde bir MetaBlox ağına giriş yapmadan önce WiFi’ye bağlanmanız gerekmiyor.

Uygulamayı Android için buradan, iOS için buradan indirebilirsiniz.

Brave Tarayıcı

Brave, kullanıcılara izledikleri reklamlara karşılık olarak kripto para kazanma imkanı sunan bir mobil tarayıcı uygulamasıdır.

Brave, kötü amaçlı yazılımları ve çerezleri engelleyen, blockchain tabanlı ve gizlilik odaklı bir web tarayıcısıdır. Chrome ve Safari gibi sıradan Web2 tarayıcılarının sunduğu kullanıcı deneyimine yakın olsa da blockchain temelli olması, kullanıcıların bu mobil uygulama ile kripto para kazanmasını sağlıyor. Peki nasıl?

Brave Reklam Programı’na katıldıktan sonra tarayıcıdaki reklamları izleyrek Basic Attention Token (veya BAT) kazanabilirsiniz. Ne kadar çok görüntüleme olursa o kadar çok BAT kazanmış olursunuz.

Yakın zamanda gelen bir güncelleme ile Brave kullanıcıları artık tarayıcıda başka bir kripto para birimi daha kazanabiliyorlar: ‘BAttention’ veya Brave Attention tokeni. Bu token, platform geliştiricileri olası blockchain tabanlı dijital reklamcılık çözümlerini incelerken, Brave tarafından yürütülen pazarlama çalışmalarına katılanları ödüllendirmek için kullanılıyor.

Brave’in hem masaüstü hem de mobil sürümlerinde kripto kazanabilirsiniz.

BAT ve BAttention tokenlerini, Binance, Coinbase, Kraken, Huobi ve Gemini dahil olmak üzere çoğu büyük borsada dönüştürebilirsiniz.

Brave tarayıcıyı Android için buradan, iOS için buradan indirebilirsiniz.

Sweatcoin

Kullanıcılarına attıkları adım sayısıyla orantılı olarak kripto para veren bir mobil uygulama olan Sweatcoin, bir yandan egzersiz yapmalarına teşvik ediyor. Uygulama, Google Fit, Apple Fit veya benzeri bir fitness cihazı/uygulamasına bağlanarak çalışmaktadır.

Her attığını 1000 adımın sonunda 1 Sweat Economy Token (SWEAT) kazanırsınız. Her gün yirmi dakika boyunca yürürseniz, bu oranı ikiye katlayabilirsiniz. Uygulama, ister dışarıda ister koşu bandında koşuyor olun sorunsuz şekilde çalışmaktadır.

Uygulama ile kazancınızı takip etmekle birlikte SWEAT stake etmek veya ödül çekilişlerine katılmak gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Bu topluluk hediyeleri için ödüller arasında Disneyland biletleri, PlayStation 5’ler ve iPhone’lar yer alıyor. Ayrıca katılmak için herhangi bir SWEAT yatırmanız veya bulundurmanız gerekmiyor.

Dahası, uygulamanın yerleşik bir ödül sistemi de bulunuyor. Bu sistemde kullanıcılar, nakit paraya dönüştürmek zorunda kalmadan SWEAT’lerini birçok popüler ürün ve hizmet için kullanabilirler.

Mevcut ürünler arasında elektronik eşyalar, güzellik ürünleri, abonelik kutuları, yemek siparişi hizmetleri yer alıyor Ayrıca en iyi ürünler için hediye kartları ve kuponlar için de SWEAT tokenleri kullanabilirsiniz.

Sweatcoin, tekliflerin SWEAT olarak verildiği büyük ürünler için bazı açık artırmalar düzenliyor. Kullanıcılar, yüzlerce dolar değerinde hediye kartları, oyun konsolları ve akıllı saatler gibi ürünler için bu açık artırmalar üzerinden teklif verebiliyorlar.

Sweatcoin’i Android için buradan, iOS için buradan indirebilirsiniz.

Phemex

Bir kripto alım satım platformu olan Phemex, alım satım yaptığınız hesabınıza para ödeyen bir kripto öğren ve kazan programına sahiptir. Bu platform üzerinden kazandığınız ödülleri Phemex’te bulunan yüzlerce kripto para biriminden herhangi birini satın almak için kullanabilirsiniz.

Phemex’teki dersler, alım satım platformunun nasıl kullanılacağına yöneliktir. Kripto spot ve türev alım satımı, Phemex Launchpad ile nasıl kazanç sağlanacağı ve Phemex ile bir cüzdan arasında kripto transferinin nasıl yapılacağı gibi dersler bulunmaktadır.

Her bir dersin tamamlanması yalnızca yaklaşık 5 dakika sürer. Sonrasında her birinin ardından kısa bir sınav bulunur. Her ders için verilen ödül değişiklik gösterse de genelde alım satım hesabınıza 0,60 ila 1 dolar arasında nakit para yatmış olur. Şu an 4,40 dolarlık maksimum kazanç için 6 ders yer alıyor.

Bu uygulamayı Android için buradan, iOS için buradan indirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir