Şeker Patlatma Oyunu ile Para Kazanma

Şeker Patlatma Oyunu ile Para Kazanma

Bir şeker patlatma oyunu olan Candy Blast, jingyuangufen tarafından geliştirilen ve gerçek para kazandıran bir Android oyunudur. Oyundaki seviyeleri tamamlayarak gerçek para ödülleri kazanmanızı sağlayan bu oyun, bulmaca çözme ve nakit ödüllerin bir kombinasyonudur.

Şeker Patlatma Oyunu ile Nasıl Para Kazanılır?

Oyundaki amacınız patlatmak için aynı renkteki ikiden fazla şekeri veya küpü dokunarak eşleştirmektir. Oyundaki aksesuarlar daha fazla eleme gücüne sahiptir. Her bir seviyeyi tamamlamak için bunları akıllıca kullanmalısınız. Sınırlı sayıda adımınız olacak. Yani stratejik olmalı ve hamlelerinizi buna göre planlamalısınız.

Oyun, her seviyeyi tamamladıktan sonra sizi rastgele nakit ödüllerle ödüllendirir. Belirli bir miktara ulaştığınızda parayı çekebilirsiniz. Ek olarak arkadaşlarınızı oyunu oynamaya davet edebilir ve daha fazla nakit ödül kazanabilirsiniz. Ne kadar çok arkadaş davet ederseniz, o kadar çok ödül kazanabilirsiniz.

Toparlamak gerekirse Candy Blast, gerçek para ödülleri kazanmanızı sağlayacak eğlenceli bir oyundur. Oynaması kolaydır ve bağımlılık yapacak düzeydedir.

Oyunu indirmek için şuradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir