En İyi 5 Video (Reklam) İzleyerek Para Kazanma Uygulaması

En İyi 5 Video (Reklam) İzleyerek Para Kazanma Uygulaması

Boş zamanlarınızda akıllı telefonunuza indirdiğiniz uygulamalarla gerçek para kazanmak kulağa gerçek olamayacak kadar iyi geliyor, değil mi? Ama bunun gerçek olduğuna emin olabilirsiniz.

Anket doldurmak, video izlemek veya mobil oyun oynamak gibi basit görevleri tamamlayarak anında gerçek para kazandıran birçok mobil uygulama bulunuyor. Bu para kazandıran uygulamaların milyonlarca kullanıcısı var, ayrıca şimdiye kadar milyonlarca dolar ödül dağıttılar.

Elbette bu uygulamalar ile elde edeceğiniz kazançla zengin olmazsınız. Ancak boş zamanlarınızda para kazanmak için iyi bir yöntem olduğunu söyleyebiliriz. Sırada beklerken, otobüste seyahat ederken veya sadece evde dinlenirken, telefonunuzu elinize alabilir ve para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Not: Aşağıdaki uygulamalarla video izlemek dışında anket doldurmak, bazı görevleri yerine getirmek gibi şeylerle de para kazanabilirsiniz.

Android ve iOS İçin Video İzleyerek Para Kazandıran Uygulamalar

Artık bu mobil uygulamaların hangileri olduğunu keşfetmeye başlayalım. Aşağıdaki listede, her birinin temel özelliklerini ve genel bilgilerini bulacaksınız. Hazırsanız başlayalım.

Swagbucks

Swagbucks, her türlü kolay aktivite için (video izlemek, oyun oynamak, anket doldurmak) SB puanları kazanmanızı sağlayan bir ödül ve anket uygulamasıdır. Amaç, bu puanları toplamak için çeşitli görevleri yerine getirmektir. Ardından elde ettiğiniz puanları gerçek paraya dönüştürebilirsiniz.

Swagbucks ile anketlere cevap vererek, çevrimiçi alışveriş yaparak, oyun oynayarak, video (reklam) izleyerek PayPal nakit veya hediye kartları kazanabilirsiniz. Boş zamanlarınızda telefonunuzdan para kazanmak için en ideal uygulamalardan birisidir.

Swagbucks, yalnızca kaydolduğunuzda bile 10$ bonus veriyor. Ayrıca Amazon veya Walmart gibi popüler şirketlerden hediye kartlarını nakde çevirmek için 25$ değerinde puan biriktirmeniz yeterli olacaktır.

Bu uygulamada SB puanları kazanabilmeniz için pek çok yol bulunuyor. Sonrasında bu puanları PayPal üzerinden paraya veya favori mağazalarınızdan ücretsiz hediye kartlarıyla değiştirebilirsiniz.

InboxDollars

InboxDollars, basit çevrimiçi görevlerin tamamlanmasıyla birlikte size gerçek para ödeyen yasal bir uygulamadır. Bugüne kadar 80 milyon dolardan fazla ödeme yapan uygulama, telefonundan para kazanmak isteyen herkes için popüler bir seçimdir.

InboxDollars’a kaydolduktan sonra bir hesap oluşturduğunuz için 25$ bonus alırsınız. Sonrasında anketlere katılarak, oyun oynayarak, video izleyerek, kupon kullanarak ve daha fazlasını yaparak hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz.

İster birkaç dakikanız ister birkaç saatiniz olsun, bu uygulama ile her zaman para kazanma fırsatınız olacaktır. PayPal ve hediye kartları dahil olmak üzere farklı ödeme seçenekleriyle, kazancınızı nasıl almak istediğinizi kendiniz belirleyebilirsiniz.kaydolduğunuzda ve ilk satın alma işleminizi yaptığınızda 50 TL hoş geldin bonusu kazanırsınız.

MyPoints

Mobil uygulama üzerinden yasal olarak para kazanmanın yollarını arıyorsanız, MyPoints’e muhakkak göz atmalısınız. Bu ödül odaklı uygulama, alışveriş yaparak, anketlere katılarak, video veya reklam izleyerek ve hatta oyun oynayarak kazandığınız puanlarını PayPal aracılığıyla hediye kartlarıyla veya nakit olarak kullanabilmenizi sağlıyor. Çeşitli hediye kartları seçenekleriyle bu uygulamada herkes için bir şeyler var.

MyPoints’in en büyük avantajlarından biri de oldukça cömert sayılabilecek kayıt olma bonusudur. Şu anda yeni üyeler, yalnızca katıldıkları ve ilk satın alımlarını yaptıkları için 50$ hoş geldin bonusu kazanıyorlar. Uygulamaya her gün yeni anketler ve videolar eklenerek puanlarınızı arttırabilirsiniz.

CashKarma

CashKarma, anket odaklı bir uygulama olsa da aşağıdaki görevleri yerine getirerek de para kazanmanızı sağlıyor:

  • Anketlere katılmak
  • Video izlemek
  • Oyun oynamak
  • Çeşitli teklifleri ve görevleri tamamlamak

Yerine getirdiğiniz her görev için “Karma Puanı” kazanırsınız. Bu puanlar daha sonra hediye kartları ile veya PayPal veya Venmo aracılığıyla nakit olarak kullanılabilir.

İlk kayıt işlemi biraz zaman alabilir. Telefon numaranızı doğrulatmanız ve sonrasında bazı soruları yanıtlamanız gerekecek. Ancak hesabınızı kurduktan sonra karşılaşacağınız çeşitli para kazanma seçeneklerinden memnun kalacağınızı düşünüyoruz.

CashKarma üzerinden 20 dakikada sudoku oynayarak, kısa bir video izleyerek ve bir ankete katılarak 210 Karma Puanı (yaklaşık 1$ değerinde) kazandık. Düzenli olarak para kazanma özelliklerini kullandığınız süre boyunca CashKarma ile potansiyel gelirinizi her zaman arttırabilirsiniz.

AdWallet

AdWallet, video izleyerek para kazanabileceğiniz platformlardan birisidir. Bu uygulama yalnızca reklamlara odaklanmış durumdadır. Yukarıda bahsettiğimiz uygulamalardaki gibi başka kazanç seçenekleri sunmuyor.

Bu platformda video reklamları izlemeniz, sonrasında bunlarla ilgili kısa anketleri tamamlamanız gerekir. Genellikle bir veya iki soru uzunluğundadırlar, bu nedenle zamanınızı çok fazla almazlar. İzlediğiniz her video için yaklaşık 2,5$ ile 15$ arasında para kazanabilirsiniz. Ortalama olarak 0,50$ kazanç için 30 saniyelik reklamlar izlemeniz yeterli olacaktır.

Yalnız uygulamada izleyebileceğiniz reklam sayısı, haftada yalnızca bir reklamla minimum düzeyde olabilir. Alacağınız reklamlar bulunduğunuz konuma, yaşınıza ve diğer önemli ayrıntılara bağlı olarak değişmektedir.

Bu platformun resmi bir mobil uygulaması bulunmuyor. Bazı APK sürümlerini bulabilirsiniz fakat biz uygulama yerine web sitesini kullanmanızı öneririz. Platforma her yeni reklam geldiğinde size SMS yoluyla bildirim gönderilecektir. Bir uygulamanın olmamasından dolayı reklam izleme yolları da biraz sınırlanmış durumdadır.

Bu web sitesindeki minimum ödeme tutarı 50$’dır. Bu limite ulaştıktan sonra parayı doğrudan banka hesabınıza yatırabilir veya AdWallet’in sağladığı çok sayıda hediye kartıyla değiştirebilirsiniz.

Not: Eğer buradaki uygulamalar dışında farklı alternatifler arıyorsanız, şuradaki makaleye göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir