Oyun Test Ederek Para Kazanabileceğiniz 4 Platform

Oyun Test Ederek Para Kazanabileceğiniz 4 Platform

Oyunların test edilmesi, bazı oyun gelişticileri için çok önemlidir. Bunun sebebi ise oyunlardaki eksiklerin veya hataların gözlerinden kaçma ihtimalidir. Gün geçtikçe bu hatalar tespit edilir, yapılan güncelleme veya yama ile sorun giderilir. Böylelikle oyunculara çok daha iyi bir oyun deneyiminin yaşatılması hedeflenir.

Peki bu oyunları kim test edecek? Tabii ki siz. Aşağıda oyunları test etmenizi sağlayacak bazı siteler bulacaksınız. Bu siteler, oyunları test ettiğiniz için size bir miktar ödeme yapıyorlar. Şimdi bu sitelerin hangileri olduğuna detaylı bir şekilde göz atalım.

Oyun Test Ederek Para Kazanma Siteleri

UserTesting

UserTesting, şirketlerin web sitelerini, uygulamalarını veya başka herhangi bir yazılım türünü gerçek bir ortamda test etmelerini sağlayan online bir platformdur. Burada web sitelerini, mobil uygulamaları, masaüstü yazılımlarını, web hizmetlerini ve daha fazlasını değerlendirmeniz için size ödeme yapılmaktadır.

    Şirket, yeni ürünleri ve şirketlerin dijital hizmetlerini test ederek para kazanabilmenizi sağlıyor. Küresel olarak çeşitli şirketlerin dijital ürünleri hakkında gerçek kullanıcılardan dürüst geri bildirimler sağlarlar.

    iGameLab

    Oyun oynamayı seviyorsanız ve oyunları test etmek için para almak istiyorsanız, iGameLab ile oyunları test etmeyi düşünebilirsiniz. iGameLab, oyuncuların oyunun arkasındaki geliştiricilerden oyunları test etmelerini, geri bildirim vermelerini ve ödüller almalarını sağlayan bir sosyal ağdır.

      iGameLab’de oyun ve web sitesi testleri, odak grupları ve bire bir görüşmeler gibi yerinde araştırma faaliyetlerine katılabilirsiniz.

      Beta Family

      Beta Family, test kullanıcılarının iOS ve Android uygulamalarını test için kitle kaynaklı olarak kullanmalarını sağlar. Geliştiriciler, uygulamalarının gerçek kişiler tarafından test edilmesini sağlayarak kullanıcı deneyimi hakkında bir değerlendirme elde edebilirler.

        Site, geliştiricilerin uygulamalarını yayınlamadan önce hatalar ve kusurlar için test etmelerini sağlar. Bir beta test kullanıcısı olarak, uygulamada hata olup olmadığını kontrol edecek ve bunları bildireceksiniz.

        Testin sonunda bulduğunuz tüm hataları ve yeni uygulama hakkındaki düşüncelerinizi bildirmeniz gerekiyor. Bu sitede bir oyun testçisi olmak için bir Android, iOS veya giyilebilir cihaza sahip olmalısınız.

        Betabound

        Betabound‘u daha önce duymuş muydunuz? Burası, çok az deneyimle hatta hiç deneyim olmadan size ödeme yapacak güvenilir bir oyun test web sitesidir. Betabound’un tek şartı, en az 18 yaşında olmanızdır.

          Betabound hakkında en seveceğiniz şey, teknoloji alanındaki büyük şirketlerden bazılarıyla çalışmalarıdır. Bu kadar büyük şirketler için oyunları test etmek ve geri bildirim sağlamak gerçekten harika bir şey.

          Başka bir deyişle, ürünlerin piyasaya sürülmesinden önce karar alma süreçlerinde dolaylı olarak söz sahibi oluyorsunuz. Üstelik siteye kaydolmak ücretsiz.

          Bir yanıt yazın

          E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir